سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

افزودن ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به حمل و نقل عمومی تهران

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به حمل و نقل عمومی تهران افزوده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 20
کد خبر: ۱۵۵۵۱۵
افزودن ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به حمل و نقل عمومی تهران

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام نکاحی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، اعلام کرد: 2500 دستگاه اتوبوس تا پایان سال به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه می‌شود.

وی گفت: طبق آنچه دولت و خودروساز قول داده فکر می‌کنم ۲ هزار و ۵۰۰ اتوبوس تا پایان ساا تحویل دهند.

نکاحی در پاسخ به این سوال که آیا تولیدکنندگان داخلی امکان تولید اتوبوس ۲ کابین دارند یا خیر بیان کرد: ما در داخل کشور تولید اتوبوس ۲ کابین هم داریم؛ باید بهره بردار به تولید کننده سفارش دهد و بر اساس سفارش محصول، تولید کننده آن را خواهد ساخت.

وی که درحال بازدید از هجدهمین نمایشگاه حمل و نقل، عمران و خدمات شهری بود، در مورد این نمایشگاه گفت: نمایشگاه بسیار خوبی است و همین که نمایشگاه حمل و نقل و موضوعات وابسطه برگزار شده به این معناست که توجه مسئولان و متولیان به موضوع حمل و نقل جدی تر از گذشته است.

وی با اشاره به انقلاب صنعتی و تحولات دنیا افزود: امروز زندگی مردم به صورت مستقیم با موضوع حمل و نقل پیوند خورده و امیدواریم این ظرفیت‌های داخلی بتواند در مسیر بهبود کیفیت زندگی مردم نقش بسزایی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران افزود: حمل و نقل مثلثی است که ۳ ضلع؛ تولید کننده یا تامین کننده سخت افزار، بهره‌بردار و یک ضلع مردم به عنوان ذی‌نفع یا استفاده کننده را دارد.

نکاحی بیان کرد: اگر تولیدکننده نتواند اتوبوس تولید کند، بهره‌بردار نمی‌تواند اتوبوس تامین کند و اگر تولید کند و من بهره بردار نتوانم خرید کنم، تولید کننده ضرر می‌کند و در هر ۲ صورت مردم دچار مشکل می‌شوند.

وی افزود: این اتفاق در دهه گذشته رقم خورده و ‌بسیاری از تولید کنندهای کشور زمین گیر شده‌اند و خط‌های تولید آن‌ها نیز تعطیل شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران افزود: امروز باتوجه به وضعیتی که داریم نگاه مناسب به حمل و نقل ایجاد شده و همه به دنبال احیای ظرفیت داخلی هستند./ فارس

ارسال نظر